Silverbladet

Nyheter och information från Ion Silver

Nu släpper vi vår nya Silver Creme

Nu äntligen har vår omtalade och efterlängtade produkt Silver Creme kommit hem och den finns nu för omgående beställning och leverans. Fråga efter den hos din återförsäljare. Den har rönt stor uppmärksamhet och blivit väldigt omtyckt under vår testperiod. Det är en creme som vi tror mycket på som blir ett naturligt och vegetabiliskt komplement till våra övriga salvor och cremer.

Nya tillbehör

Blått spraymunstycke som passar våra flaskor med Kollodialt Silver, både 500 och 1000 ml, speciellt utvecklade till de som använder för att behandla större ytor.

Ny stötrre sprayflaska, 100 ml, vit med svart munstycke samt med vår logga och www-adress.

Ny smart förpackning

10ml-påsar innehållande den gamla storsäljaren, Ionosil (Kolloidalt Silver).

För dig som inte vill eller har plats att släpa på en stor flaska: Tex i handväskan alt plånboken, på utlandsresan eller utflykten, det är bara fantasin som sätter gränsen.

Anmälan till nyhetsbrev

Fyll i samtliga fält

Våra produkter

Vi på Ion Silver har sedan 2001 tagit fram produkter som renar kroppen på ett hälsosamt sätt. Produkterna innehåller naturliga ingredienser och består av ett sortiment med produkter som är bakteriedödande, rensande, antiseptiska och främjar led och muskelbesvär. Vi är väl etablerade på marknaden med vårt elektrokolloidala silver IONOSIL, kosttillskottet Lignisul MSM, fodertillskottet Alavis MSM, glukosaminsulfatet GLUKO/MAX, hudserien EMS mm.