Silverbladet

Nyheter och information från Ion Silver

Nu släpper vi vår nya Silver Creme

Nu äntligen har vår omtalade och efterlängtade produkt Silver Creme kommit hem och den finns nu för omgående beställning och leverans. Fråga efter den hos din återförsäljare. Den har rönt stor uppmärksamhet och blivit väldigt omtyckt under vår testperiod. Det är en creme som vi tror mycket på som blir ett naturligt och vegetabiliskt komplement till våra övriga salvor och cremer.

LipoCell, en liposomal C-vitamin

Redan när första informationen om vår nya produkt LipoCell C gick ut, så fick vi ett otroligt gensvar.

LipoCell är vår nya och den första i en serie av liposomala produkter som vi på Ion Silver AB kommer att lansera under den närmaste framtiden.

Nya tillbehör

Blått spraymunstycke som passar våra flaskor med Kollodialt Silver, både 500 och 1000 ml, speciellt utvecklade till de som använder för att behandla större ytor.

Ny stötrre sprayflaska, 100 ml, vit med svart munstycke samt med vår logga och www-adress.

Ny smart förpackning

10ml-påsar innehållande den gamla storsäljaren, Ionosil (Kolloidalt Silver).

För dig som inte vill eller har plats att släpa på en stor flaska: Tex i handväskan alt plånboken, på utlandsresan eller utflykten, det är bara fantasin som sätter gränsen.

Anmälan till nyhetsbrev

Fyll i samtliga fält

Våra produkter

Våra två senaste produkter Silver Deo och Silver Creme har båda gjort snabb succé på marknaden. Båda gjorda på enbart naturliga råvaror och lokalt tillverkade. Silver Deon är oparfymerad och utan alkohol och aluminium. Silver Cremen med ekologisk mandelolja, är för hela kroppen.