Senaste nytt

Senaste nytt från oss eller branschen i helhet.

Se våra nya fina produktbilder!

Låt oss presentera våra nya fina produktbilder! Alla våra produkter har varit på utflykt hos en fotograf som tog helt nya bilder till oss. Nytt är bland annat att hos dom produkterna som tillhör en produktfamilj, finns det en “familjebild” bland bilderna så att man kan se vilka andra produkter som tillhör den serien.

Äntligen är den här.. Vår efterlängtade Silver Tandkräm!

En produkt som varit efterfrågad i flera år är äntligen här. Säg hej till vår Silver Tandkräm. Superfräsch menthol smak & UTAN fluor!

Ni önskade & vi lyssnade.. Nu finns EMS Créme även som 500ml.

Flera av våra kunder har efterfrågat vår EMS Créme i lite större förpackning. Självklart lyssnar vi på våra kunder, det är trots allt tack vare Er som vi i år kan fira att vi nu funnits i 20 år!!

Ny medlem i Silver-familjen… SILVER GEL!

Då var det tid att välkomna vår nya härliga SILVER GEL till Silver-familjen. En riktigt god vän till din hud som kan komma väl till pass nu när solen snart tittar fram på allvar.

Nu finns vår populära Silver Deo även med en fräsch doft

Sedan vi släppte vår oparfymerade deo har vi fått flera önskemål på en med doft. Så nu finns vår otroligt populära Silver Deo med en fräsch doft av gurka & tonic, som passar både män & kvinnor. Självklart är den precis som den oparfymerade fri från parabener, alkohol, aluminium & färgämnen! Ett bra komplement till vår “Silverfamilj” som kommer växa med fler produkter under 2020.

Nu släpper vi vår nya Silver Cerat

Nu äntligen har vår omtalade och efterlängtade produkt Silver Cerat kommit hem och den finns nu för omgående beställning och leverans. Fråga efter den hos din återförsäljare. Den har rönt stor uppmärksamhet och blivit väldigt omtyckt under vår testperiod. Det är ett Cerat som vi tror mycket på som blir ett naturligt och vegetabiliskt komplement till våra övriga hudvårdsprodukter.

Info från kemikalieinspektionen

Kemikalieinspektionen har nu preciserat sig vad gäller kolloidalt silver i vattendesinfektion och efter vårt påpekande tagit med följande text:

“Silverjoner, trots att de är väldigt små, faller inte under definitionen nanosilver” Vår produkt IONOSIL består till övervägande del av silverjoner och då är det ej en nanoprodukt”. Det är m.a.o helt lagligt att sälja.

Om du klickar här så kommer du till texten på Kemikalieinspektionens webbsida.

Nu släpper vi vår nya Silver Creme

Nu äntligen har vår omtalade och efterlängtade produkt Silver Creme kommit hem och den finns nu för omgående beställning och leverans. Fråga efter den hos din återförsäljare. Den har rönt stor uppmärksamhet och blivit väldigt omtyckt under vår testperiod. Det är en creme som vi tror mycket på som blir ett naturligt och vegetabiliskt komplement till våra övriga salvor och cremer.

Nya tillbehör

Blått spraymunstycke som passar våra flaskor med Kollodialt Silver, både 500 och 1000 ml, speciellt utvecklade till de som använder för att behandla större ytor.

Ny stötrre sprayflaska, 100 ml, vit med svart munstycke samt med vår logga och www-adress.

Ny smart förpackning

10ml-påsar innehållande den gamla storsäljaren, Ionosil (Kolloidalt Silver).

För dig som inte vill eller har plats att släpa på en stor flaska: Tex i handväskan alt plånboken, på utlandsresan eller utflykten, det är bara fantasin som sätter gränsen.

Anmälan till nyhetsbrev

Fyll i samtliga fält

Våra produkter

Vi på Ion Silver har sedan 2001 tagit fram produkter som renar kroppen på ett hälsosamt sätt. Produkterna innehåller naturliga ingredienser och består av ett sortiment med produkter som är bakteriedödande, rensande, antiseptiska och främjar led och muskelbesvär. Vi är väl etablerade på marknaden med vårt elektrokolloidala silver IONOSIL, kosttillskottet Lignisul MSM, fodertillskottet Alavis MSM, glukosaminsulfatet GLUKO/MAX, hudserien EMS mm.