Läs vår analys av den häpnadsväckande dåliga forskning på Silver som forskarna i Lund åstadkommit. Forskningen går tvärsemot tidigare forskning och erfarenhet på levande varelser. Nu vill Lundaforskarna att deras illa designade provrörsstudie skall tas på allvar. Vi svarar med 28 sidor vetenskap och forskning som visar hur det egentligen ligger till.

Nu när jag äntligen trodde att det skulle vara slut med lögner och personliga påhopp från Helsingborgs Dagblad så tog tidningen till ytterligare ett grepp för att försöka få nöjda och redan övertygade användare av kolloidalt silver att börja tvivla på medlet, nämligen genom att, med hänvisning till forskning utförd i Lund, påstå att kolloidalt silver skulle kunna ge upphov till nerv- och ögonskador.

Läs genomgången här

Forskare feltolkar egna studier